Amersfoort | straatinfo

overige politie meldingen

Greep in kassa

overige

Amersfoort - Op zaterdagavond 20 februari werd een medewerkster van een winkel aan de Hooglandseweg-Zuid overvallen door een gemaskerde verdachte.

Rond 20.00 uur stond de verdachte plotseling in de verkoopruimte van de winkel. Onder bedreiging van een mes werd de medewerkster gedwongen om de kassa te openen. Na een greep in de kassa te hebben gedaan ging de overvaller er direct vandoor. De politie ging met meerdere eenheden ter plaatse en stelde een onderzoek in de omgeving in. De verdachte werd echter niet meer aangetroffen.

De politie heeft meerdere getuigen gehoord, maar sluit niet uit dat er personen zijn die de verdachte hebben gezien tijdens zijn vlucht. De verdachte is gevlucht via Scheltussingel, Kruiskamp en daarna linksaf het steegje in richting van Galenstraat. Mocht u over informatie beschikken die voor het onderzoek van de politie van belang kan zijn, dan wordt u verzocht te bellen met de recherche via 0900-8844.

Soortgelijke berichten

Greep uit kassa
Enschede

Verdachte beroving buschauffeur aangehouden
Alphen Aan Den Rijn

2 mannen aangehouden na greep in de kassa
Zwanenburg

Dief na greep in de kassa aangehouden
Coevorden

Overvaller na greep in de kassa snel aangehouden
Dordrecht

Verdachte aangehouden na overval
Deventer

Politie onderzoekt overval Spijkenisse
Spijkenisse

Aangehouden man is verdachte van overval
Venlo

Overval
Roosendaal

Op heterdaad aangehouden bij overval Casino
Almere

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio