Getuigen straatroof gezocht

zaterdag 2 september 2017

Amersfoort - Vrijdagavond 1 september werd een jongen op het Jan van Riebeeckpad mishandeld en van zijn spullen beroofd. De recherche zoekt getuigen.

Vrijdagavond tussen 21.15 uur en 21:30  uur reed een 16-jarige jongen uit Amersfoort op zijn fiets over het Jan van Riebeeckpad. Ter hoogte van het zwembad werd hij uit het niets klemgereden door drie jongens. De jongen uit Amersfoort werd van zijn fiets getrokken en vervolgens mishandeld. Het slachtoffer moest ook zijn spullen afgeven. Na het incident waren de drie jongens weggefietst in de richting van het centrum.

Het ging om drie licht getinte jongens van tussen de 16 en 18 jaar oud, allemaal gekleed in een trainingspak. Twee verdachten fietsten op een zwarte damesfiets, van de derde verdachte was het signalement van de fiets onbekend.

De recherche is een onderzoek gestart naar de straatroof en zoekt mensen die meer kunnen vertellen hierover. Heeft u iets gezien tussen 21:15 uur en 21:30 uur op het Jan van Riebeeckpad wat kan helpen bij het onderzoek? Of heeft andere informatie? Neem dan contact op met de recherche in Amersfoort via 0900-8844 of vul het tipformulier in via www.politie.nl. Wilt u liever anoniem informatie doorgeven, dan kan dat via 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amersfoort | 112 alarmeringen Amersfoort | Goedkoop Tanken in Amersfoort | Supermarkten in Amersfoort | Weerbericht Amersfoort